موثرترین و پربحث ترین چهره های حوزه شهر، راه و ساختمان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱ توسط سید حسین هاشمی سردبیر پایگاه “سازه خبر” انتخاب و معرفی شدند.
به گزارش سازه خبر، موثرترین و پربحث ترین چهره های حوزه شهر، راه و ساختمان آذربایجان شرقی برای دومین سال متوالی توسط سردبیر پایگاه سازه خبر به شرخ زیر انتخاب و معرفی شدند.
یعقوب هوشیار
یعقوب هوشیار یکی از چهرهای موثر در سال ۱۴۰۱ در کلانشهر تبریز بود. وی که پس از عباس رنجبر کلید شهرتبریز را به عنوان شهردار این کلانشهر تحویل گرفت رویکرد نوینی را برای اداره این شهر در پیش گرفت. وی در ابتدا تلاش کرد با برنامه ریزی اساسی پروژه های نیمه کاره تبریز را به اتمام برساند که در این راستا براساس برنامه زمانبندی موفق به تحقق این امر شد و پروژه های نیمه تمام متعددی در موعد مقرر به بهره برداری رسید.
ترک تشریفات رایج در افتتاح پروژه ها دیگر اتفاق مثبت مدیریت هوشیار در تبریز بود. وی همچنین با اجرای برنامه های قرار خدمت تلاش کرد تا مشکلات مناطق مختلف تبریز را ریزبینانه تر رصد کرده و برای حل آنها با تیم مدیریتی خود اقدام نماید و در این راستا نیز از ظرفیت رسانه ها در احصا مشکلات مردم در نقاط مختلف تبریز بهره برد که اینگونه تعامل با رسانه ها توسط شهرداری تبریز تاکنون مشاهده نشده بود.
روی هم رفته تحرک و پویایی در کلانشهر تبریز پس از حضور هوشیار در مسند شهرداری این شهر بیش از پیش مشاهده می شود.
جبارعلی ذاکری
انتصاب جبارعلی ذاکری به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز جزو یکی از اتفاقات مهم و موثر در استان طی سال ۱۴۰۱ بود. چراکه وی یکی از چهره های علمی و فنی برجسته در حوزه عمران، راه و ساختمان کشور بوده و انتخاب وی توسط استاندار آذربایجان شرقی به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی تحرک حوزه عمرانی استانداری آذربایجان شرقی را که سالها با رکود مواجه بود افزایش داد.
امیر رنجبریان
امیر رنجبریان مدیرشعب بانک مسکن استان آذربایجان شرقی یکی دیگر از چهره های موثر حوزه ساختمان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱ بود. چراکه به اذعان آمار بیشترین حمایت در قالب اعطای تسهیلات مسکن علی الخصوص نهضت ملی مسکن توسط وی در بانک مسکن در استان آذربایجان شرقی صورت گرفت و باعث شد بانک مسکن بیشترین نقش را در پیشرفت پروژه های نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی ایفا کند.
امیر بخشی زاده
در سال ۱۴۰۱ امیر بخشی زاده به عنوان مدیرکل راه و شهرسازی اذربایجان شرقی منصوب شد .یکی از موثرترین اقدامات وی ایستادگی در برابر تخطی از قانون در برگزاری مجمع عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی در تابستان سال گذشته بود و تلاش ها و رایزنی های صورت گرفته جهت متقاعد کردن وی برای عدم برگزاری مجدد مجمع عمومی چاره ساز نشد و مجمع عمومی این سازمان با ایستادگی وی مجددا برگزار شد.
جمشید برزگر
یکی دیگر از چهره های موثر حوزه ساختمان آذربایجان شرقی جمشید برزگر رئیس کانون سراسری انبوه سازان ایران بود. وی در دهمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی تبریز به عنوان عضو هیات نمایندگان این اتاق انتخاب شد. حضور وی در جمع هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز بارقه امید را در جمع فعالان حوزه ساختمان تبریز و استان روشن کرد تا شاید صنعت ساختمان بیش از پیش در این منطقه رونق بگیرد وی بتواند نقش تسهیل گری در صنعت راه و ساختمان تبریز ایفا کند.
غلامرضا اقبالی
غلامرضا اقبالی یکی از چهره های پر بحث استان آذربایجان شرقی در سال گذشته بود. وی که فروردین سال ۱۴۰۱ به عنوان سرپرست شرکت عمران شهر جدید سهند منصوب شد تنها پس از ۷ ماه از این سمت برکنار شد و گفته شد عدم رضایت استانداری آذربایجان شرقی از وی، وجود نارضایتی مردم شهر سهند، پابرجا ماندن نواقص و مشکلات در این شهر و برخی تصمیمات وی باعث برکناری اقبالی از سرپرستی شرکت عمران شهر جدید سهند شد.
علی اعلایی
علی اعلایی هم ار چهره های پربحث آذربایجان شرقی در سال گذشته بود. وی در شهریور ۱۴۰۰با ۷ رای موافق اعضای شورای اسلامی شهر سهند به عنوان شهردار این شهر انتخاب شد اما در کمتر از ۴ ماه با ۵ رای اعضای شورای شهر سهند برکنار شد اما مسئله به همین جا ختم نشد و یک روز بعد از برکناری با بازپسگیری رای موافق استیضاح توسط نازیلا عزیزی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر سهند، استیضاح علی علایی کان لن یکن تلقی شد و وی شهردار سهند باقی ماند اما اعلائی نهایتا ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ با ۵ رای موافق اعضای شورای اسلامی شهر سهند برای همیشه از شهرداری سهند برکنار و هرگز به این سمت باز نگشت.
رضا سرکندیزجی
رضا سرکندیزجی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی نیز یکی از چهره های پر بحث سال ۱۴۰۱ استان آذربایجان شرقی بود. سفر بحث برانگیز وی به ژاپن که در محافلی اداری و در برخی محافل شخصی عنوان شد و عدم گزارش سفر به اعضای هیئت مدیره، تخطی از قانون در برگزاری مجمع عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی، عدم توجه به مطالبات اولیه اعضای این سازمان همچون تعیین سرگروه های تخصصی و جذب پرسنل برای سازمان مطابق با قانون و نظام نامه،تعیین ضابطه مند اعضای شورای انتظامی،ساماندهی وضعیت مبهم سامانه ارجاع کار” تندیس” و رفع ابهامات موجود، جلوگیری از دخالت ها و فشارهای بیرونی در مدیریت سازمان و … جرو مواردی بودند که سرکندیزجی را در ردیف چهره های پربحث سال ۱۴۰۱ قرار داد.
سید حسین هاشمی
سردبیر سازه خبر
دیدگاهتان را بنویسید