عبدالرضا فلاح مشاور و نماینده تامالاختیار استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری، نوآوری، اقتصاد دانشبنیان و منطقه ویژه علم و فناوری در کاخ استانداری میزبان سردبیر و اعضای تحریریه پایگاه ” سازه خبر” بود و به سوالات آنها پاسخ داد.
به گزارش سازه خبر، مشاور فناوری استاندار آذربایجان شرقی در ابتدای گفتگوی اختصاصی خود با ” سازه خبر” در خصوص ارزیابی خود در مورد وضعیت استان در حوزه فناوری و دانش بنیان ها اظهار داشت: ارزیابی من بر اساس ارزیابی وزارت کشور است که در سال گذشته در ۱۶ محور صورت گرفت که بر این اساس استان آذربایجان شرقی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داد و همچنین این استان در ارزیابی وزارت علوم جزو سه استان برتر و تاثیر گذار در حوزه نوآوری و دانش بنیان قرار گرفت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شخصا از عملکرد استان در سال گذشته در حوزه فناوری، نوآوری و دانش بنیان رضایت دارد یا خیر؟ اظهار داشت: اعلام رضایت بی معنی است چراکه هیچ وقت نمی توانیم به دلیل وجود محدودیتها به تمامی برنامه ها دست پیدا کنیم قطعا از برنامه هایی که تدوین کرده بودیم فاصله داریم ولی دستاوردها هم قابل توجه است و آنطور هم نیست که بگوییم فعالیتی صورت نگرفته است به هر حال ریل گذاری هایی هم صورت گرفته است و نتایج قابل توجه است.
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در حوزه دانش بنیان ها در مورد تغییرات مدیریتی متعدد در پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی که سال گذشته صورت گرفت و حاشیه هایی را نیز در پی داشت، گفت:من آن تغییرات را حاشیه دار نمی دانم چراکه جابجایی جزو الزامات تمدن و ملزومات اداری است اگر هدف و نیت ما خدمت باشد نباید از این جابجایی ها ناراحت شویم تغییر و تحول همیشه بد نیست. ما باید اخلاق مدار باشیم تا سینرژی ایجاد شود رویکرد مدیریتی باید اخلاق مدار باشد اگربه هر نحوی زحمات همکاران را نادیده بگیریم انگیزه همراهی کم خواهد شد.هردستگاهی بر حسب وظیفه به توسعه استان کمک میکند اگر تیم هماهنگی نباشد توسعه استان اتفاق نمی افتد.
فلاح افزود: انتظار بر این است که وظایف و عملکرد دستگاهها از جمله پارک علم و فناوری در راستای توسعه استان باشد.انتظار داریم رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی این سازمان را چالش محور و مساله محور اداره کرده و از آن طریق موضوعات استان را حل کند روی هم رفته باید ظرفیت پارک بالا ببریم.
مشاور استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: در۸ محوربرنامه توسعه استان را مشخص کردیم در قالب یک نظام مشارکتی با تمامی دستگاها در صدد توسعه استان در راستای این ۸ محور هستیم و جلسات متعدد با دستگاه ها و سازمانها برگزار نموده و خواهیم کرد و در این راستا بیشترین جلسات را با اتاق بازرگانی داشته ایم چون معتقد هستیم بخش خصوصی باید میدان داری کند، برای تحقق توسعه استان رسانه ها نیز باید پای کار باشند و همکاری نموده و تحلیل معلول انجام نداده و تحلیل علت نمایند.
وی اضافه کرد:در حوزه دانش بنیان ها نیز شاخص اصلی ما این است که چقدر توانستیم سهم اقتصاد دانش بنیان را در توسعه استان آذربایجان شرقی افزایش دهیم ما سال گذشته مشغول زیر ساخت و ریل گذاری اهداف بودیم. این واقعیت است که استان عقب ماندگی هایی در زمینه اعتبارات، تعداد شرکت های دانش بنیان، تجاری سازی و … داشته است اما بر اساس برنامه ریزی ها و با تخصصی تر و قوی تر نمودن بازیگران این عرصه می توانم بگویم که امسال باید عقب ماندگی ها را جبران و برطرف کرده که با تخقق این امر نتایج بسیار بهتر از گذشته خواهد بود.
مشاور و نماینده تامالاختیار استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری، نوآوری، اقتصاد دانشبنیان و منطقه ویژه علم و فناوری در بخش پایانی گفتگوی اختصاصی خود با ” سازه خبر” گفت: در مباحث توسعه ای با منافع بزرگتر متاسفانه تحملمان کم است بایدتحمل مان را در جهت توسعه ملی افزایش دهیم.اگر هدف توسعه استان باشد باید با همدلی و یکدلی بدون جهت گیری کار کرد، معیار ما میزان دلسوزی برای استان است که امیدواریم در حوزه دانش بنیان ها نیز این اتفاق بیفتد.
تهیه و تنظیم: پایگاه سازه خبر
عکس:شقایق شریفی
دیدگاهتان را بنویسید