مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی میزبان سردبیر و اعضای تحریریه پایگاه ” سازه خبر” نخستین و پربازدیدترین رسانه حوزه شهر، راه و ساختمان شمالغرب کشور بود و با روند فعالیت های “سازه خبر” آشنا شد و در خصوص پروژه های عمرانی ورزشی در سطح استان، استادیوم یادگار امام (ره) و ورزشگاه باغشمال تبریز به گفتگو پرداخت.
به گزارش سازه خبر،“حبیب ستوده نژاد” مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در ابتدای گفتگوی اختصاصی خود با ” سازه خبر” در خصوص پروژه های عمرانی ورزشی در سطح استان اظهار داشت: پروژه های این اداره کل در سطح استان در چهار قالب ملی، استانی، از محل بودجه فروش نفت و پروژه های شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور تعریف می شود. در حال حاضر در سطح استان ۵۱ پروژه عمرانی ورزشی با پیشرفت فیزیکی ۳۰ الی ۵۰ درصدی در حال تکمیل شدن است از سوی دیگر از محل مسولیتهای اجتماعی در دور دوم سفر ریاست جمهوری نیز ۳۰میلیارد اعتبار برای سایر پروژه ها اختصاص داده شده است که اجرای پروژه چمن مصنوعی در چندین روستا ها از اعتبار این بخش تعریف شده است واز محل بودجه فروش نفت نیز۱۳٫۵ میلیارد اعتبار به این استان اختصاص داده شده است.
وی تصریح کرد:در حال حاضر پروژه استادیومهای بزرگ بالای هزار نفر از جمله استادیوم پنج هزار نفری اهر و پنج هزار نفری مرند، میانه و مراغه، استخر قهرمانی یادگار امام (ره) در دست اقدام قرار دارد.علاوه بر اینها ۱۵ میلیارد تومان برای تارتان استادیوم یادگار امام(ره)، ۱۰ میلیارد تومان برای پیست دوچرخه سواری و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای برای استخرشیرجه تامین اعتبار شده است.
ستوده نژاد تاکید کرد: در زمینه اتمام پروژه های نیمه تمام نیز فعالیت های چشمگیری صورت گرفته است که از مهمترین آنها می توان به استادیوم ۱۵ هزار نفری بناب،پروژه ورزشی روستای عین الدین بستان آباد، اندریان ورزقان، خانه تکواندو میانه و خانه وزنه برداری آچاچی اشاره کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در ادامه از تمایل این اداره کل بر اجرای مشارکتی پروژه های ورزشی با بخش خصوصی خبر داد و گفت: بر اساس ماده ۲۷ قانون واگذاري طرحهاي تملك داراييهاي سرمايه اي جديد، نيمه تمام، تكميل شده و آماده بهره برداري به بخش غيردولتي، با بخش خصوصی در اتمام پروژه های نیمه تمام مشارکت کرده ایم که در این راستا زمینهای تنیس شیخ محمدخیابانی تبریز، استخر میرداماد تبریز، پروژه های ورزشی در کندرود و کجوار و سهند با برگزاری مزایده و بررسی و تائید اهلیت سرمایه گذار بخش خصوصی عملیاتی شده اند.
وی افزود: در راستای اجرای ماده ۲۷ با شهرداری تبریز نیز مشارکت بسیار خوبی را با حمایت همه جانبه شهردار تبریز آغاز کرده ایم که در این راستا نیز دو سالن سه هزار نفری در رسالت و میرداماد تبریز در حال رایزنی است که تکمیل آن به شهرداری تبریز واگذار شود.
ستوده نژاده در ادامه اظهار داشت: یکی دیگر از پروژه های بسیار مهم که در حال مذاکره برای واگذاری به شهرداری تبریز بر اساس ماده ۲۷ هستیم استادیوم یادگار امام (ره) این شهر می باشد، این استادیوم از سالهای گذشته دارای نواقصی بود و متاسفانه در مقایسه با ورزشگاه های فولادآرنا، نفش جهان ، ثامن مشهد وضعیت مناسبی نداشت اما سه سال است که هر سال حدود ۴۰ میلیارد تومان برای این استادیوم بودجه در نظر گرفته می شود و هم اکنون به جرات می توانم بگویم که چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) بعد از چمن استادیوم گل گهر دومین چمن به لحاظ کیفیت در سطح کشور می باشد. علاوه بر موارد ذکر شده نورافکنها، صندلی ها، هیتینگ و گیتهای این استادیوم نیز بازسازی و تامین شده است.
وی اضافه کرد: با این حال در دور دوم سفر ریاست جمهوری به صورت مکتوب به معاون اجرایی دکتر رئیسی اعلام کردیم که بر اساس ماده ۲۷ آماده واگذاری استادیوم یادگار امام (ره) تبریز به شهرداری این شهر هستیم که شهرداری نیز طالب این مسئله است و در جلسات برگزار شده شهردار تبریز اعلام کرد که کل ۱۹۴ هکتار مجموعه ورزشی به شهرداری واگذار شود که برای اخذ مجوز این مورد نامه ای به هئیت وزیران نوشتیم تا در صورت موافقیت اقدامات لازم صورت گیرد که تحقق این این ثمرات بسیار مثبتی برای استادیوم یادگار امام (ره) به جهت امکانات گسترده ای که شهرداری این شهر دارد در راستای حفظ، نگهداری و توسعه آن خواهد داشت.
وی در پاسخ به این سوال که نحوه واگذاری استادیوم یادگار امام (ره) به شهرداری تبریز موقت یا دائمی خواهد بود؟ گفت: قطعا در صورت موافقت هیئت وزیران مالکیت برای همیشه به شهرداری تبریز واگذار خواهد شد.
وضعیت استادیوم نوستالژیک باغشمال تبریز یکی دیگر از موضوعاتی بود که در این خصوص با مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفتگو کردیم که وی در این باره نیز گفت:استادیوم باغشمال تبریز به گونه ای یکی از نمادهای تبریز و ورزشکاران این شهر است بنده تلاش می کنم همانطور که استادیوم یادگار امام (ره) را استاندارد سازی میکنیم باغشمال را نیز بهسازی کنیم و این موضوع را نیز در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز هم مطرح کردم. در سالهای گذشته شهرداری تبریز درصدد آن بود که باغشمال را به پارک تبدیل کند که موافقت نکردیم ولی با این حال این استادیوم خاطره ساز در حال حاضر دارای مشکلاتی است که برای بهسازی آن باید این مشکلات را حل کرد یکی از این مشکلات تامین آب است سطح آب های زیر زمینی در آن منطقه بسیار پایین است و مجوز حفر چاه گرفته شده تا شاید در نقطه دیگر بتوانیم به آب برسیم از سوی دیگر جایگاهها و رختکن ها به دلیل فرسودگی مقاومت خود را ازدست داده اند و باید مقاوم سازی شوند. روی هم رفته برنامه ای که برای باغشمال می توانیم اجرایی کنیم این است که این استادیوم را با حل مشکلاتش به یک استادیوم ۱۰ هزار نفری استاندارد تبدیل و بازسازی کنیم تا برای عموم و مسابقات رده های سنی پایین مورد استفاده قرار گیرد.
تهیه و تنظیم: پایگاه سازه خبر
دیدگاهتان را بنویسید